28 juni – Zomerbijeenkomst BSN

Vereniging Biologische Sierteelt Nederland nodigt je op 28 juni graag uit voor een bedrijfsbezoek aan de biologische sierteeltkwekerij Op ’t Hof.

Kwekerij Op ’t Hof is in omschakeling naar Biologisch. Op 12 hectare worden snijheesters, vaste planten en zomerbloemen geteeld. De middag start met een rondleiding door teler Geert op ’t Hof. Machinebouwer Hens Hinloopen laat ons innovaties zien op het vlak van mechanische onkruidbestrijding voor zowel klein- als grootschalige telers. Na het gezamenlijke avondeten neemt Anton van Duijn, innovator en trendwatcher, ons mee op een inspirerende wijze in de wereld van de groensector: Welke weg bewandelt ons product? Wat zijn de aankomende trends?

Het programma:

14.30 Inloop met koffie en thee

15.00 Welkom en inleiding

15.45 Vertrek naar perceel voor rondleiding over bedrijf

16.00 Demonstratie elektrische schoffelmachines Hens Hinloopen

17.00 Terugkomst en vragen.

17.30 Eten

19.00 Trendwatcher Anton van Duijn

20.00 Afsluiting

Datum: Vrijdag 28 juni 2024

Aanvang: 15.00 uur (inloop vanaf 14.30 uur )

Adres: Kwekerij Op’t Hof, Nijverheidstraat 12 c, 5317NL Nederhemert (hiertegenover parkeren).

In verband met de catering is aanmelden gewenst. Stuur hiervoor een mailtje naar info@biologischesierteelt.nl Vermeld daarbij je naam, aantal personen en allergieën en/of dieetwensen.

Kosten: Als je aangesloten bent bij Biologisch Sierteelt Nederland is deelname gratis, anders vragen wij €15,- voor de kosten. Contant betalen bij aankomst.